Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een uitje in Amsterdam reserveren voor minder dan 10 personen?
Ja dat kan, je betaalt dan de minimale groepsprijs. Bij ieder programma staat beschreven wat de minimale groepsprijs is voor besloten groepjes t/m 10 personen. 
Kan ik ook aansluiten bij een groep?
We werken voornamelijk met besloten groepen. Soms hebben we programma's die openstaan voor individuele deelname. Als dit zo is dan staat dit vermeld op deze website. Als er geen programma's voor individuelen staan vermeld dan zijn er geen programma's waar je op individuele basis aan kunt deelnemen.
Ik ben particulier, moet ik dan btw betalen?
De btw is een omzetbelasting die wij moeten berekenen bovenop het bedrag dat wij voor onze diensten vragen. De Belastingdienst maakt hierin geen onderscheid tussen bedrijven en particulieren. 
Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Dat hangt er vanaf wanneer je op stap wilt, hoe groot je groep is en wat je wilt reserveren. Voor data in het hoogseizoen (april-juli en september-oktober) is het altijd verstandig zo vroeg mogelijk te reserveren.
Wat kost het om een programma te annuleren?
Hiervoor gelden onze algemene voorwaarden. We verzoeken je om een annulering altijd zo snel mogelijk aan ons door te geven.
Hebben jullie vaste aanvangstijden?
Nee, je geeft altijd je eigen aanvangstijd aan. Reserveren is wel noodzakelijk. Bij de beschrijvingen van al onze uitjes in Amsterdam staat vanaf en tot hoe laat de programma's van start kunnen gaan.
Tot hoever vooraf mag ik het aantal deelnemers wijzigen?
Tot aan een week vooraf kun je over het algemeen nog kleine wijzigingen aanbrengen in het aantal personen(tot 10% van het oorspronkelijke aantal deelnemers)
Hoe gaat de betaling?
Wij werken op factuurbasis vooraf. Je kunt bij ons niet met creditcard betalen.
Waar kunnen we het goedkoopst of het best parkeren?
Kijk hiervoor de op de site van de gemeente Amsterdam.
Wat berekenen jullie voor maatwerk?
Voor het organiseren en samenstellen van programma's op maat, berekenen wij 20% organisatiekosten over het totaalbedrag, met een minimum van €150,- excl. 21% btw per samengesteld arrangement op maat. Maatwerkprogramma's kunnen wij enkel samenstellen voor groepen vanaf 20 personen.
Heb je nog andere vragen:
Gebruik het aanvraagformulier of mail je vraag naar info@local-experts.com.
Je hebt meestal al binnen een uur antwoord, maar in ieder geval binnen uiterlijk 24 uur.