Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Scholierentour Amsterdam!

In samenspraak met vele groepen jongeren hebben we voor (internationale) scholieren en jonge studenten een leuke en afwisselende tour ontwikkeld door de bruisende historische binnenstad van Amsterdam. Tijdens deze rondleiding combineren we geschiedenis en actualiteiten van Amsterdam met thema's die interessant zijn voor een jong publiek . Inclusief gratis plattegrond!

★★★★★
Scholierentour Amsterdam!

Jullie horen tijdens de rondleiding natuurlijk alles over typisch Amsterdamse fenomenen zoals de woonboten en talloze kleine bootjes in de grachten, de honderdduizenden fietsen, de zwarte en scheefgezakte huizen, de waterhuishouding, het drugsbeleid, de ontstaansgeschiedenis van de stad enz. Aan het eind van de excursie geven we met alle plezier tips over waar je betaalbaar uit eten kunt, waar je leuk kunt winkelen enz.

De rondleidingen worden op een losse manier gepresenteerd en komen tot stand in samenspel met de groep.

Let op: miv 1 oktober 2022 geldt er een min/max groepsgrootte van 15 personen per gids. Desgewenst kunnen jullie kunnen aansluitend een rondvaart door de grachten reserveren tegen een gereduceerd tarief. Wij zijn geen cultuurkaart acceptant.

Details

Tarief €157,50 + 21% btw per groep van max. 15 personen per gids. Dit programma is voor jongeren t/m 21 jaar
Groepsgrootte Vanaf 15 personen (inclusief docent) splitsen we de groep op (meerdere gidsen)
Talen Nederlands, Engels, Duits. 1 taal per gids
Vertrekplaats Ingang Amsterdam Visitor Centre, Stationsplein 10
Vertrektijd We gaan uit van jullie gewenste aanvangstijd!
Tijdsduur 1,5 uur
Bijzonderheden In combinatie met deze rondleiding kun je via Local Experts tegen kortingstarief een rondvaart boeken. Wil je gratis plattegronden voor je groep? Laat het ons weten!
De gidsen waren top!
★★★★★
Graag wil ik jullie persoonlijk bedanken voor jullie geduld en supergoede begeleiding bij onze ontdekking van A'dam. De gidsen waren top! Vooral nonke Roel heeft veel harten veroverd ;-) Nogmaals onze excuses voor onze laattijdige verschijning op de plek van afspraak, maar helaas lag dat aan het transport. We wensen jullie veel plezier met de komende rondleidingen en jullie zijn alvast een extra reden om voor A'dam te kiezen. Met vriendelijke groeten,T. Gandoul