Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Klassiek partyschip

Zoekt u een mogelijkheid om met een groot gezelschap varend te lunchen, te borrelen of te dineren? Met een gezelschap van 100 - 300 personen is dit mogelijk op Nederlands grootste historische salonschip dat in Amsterdam ligt afgemeerd. Na uw diner kunnen we aan boord een feestavond voor u verzorgen met muziek naar wens. Alles tijdens deze exclusieve vaartocht is tot in de puntjes verzorgd, de ervaring zal uw verwachtingen overtreffen!

★★★★★
Klassiek partyschip

Details

Prijs Prijs op aanvraag
Tarief U ontvangt vrijblijvend een offerte op basis van uw gewenste datum, aanvangstijd, vaartijd, gastenaantal en cateringwensen.
Groepsgrootte geschikt voor groepen vanaf ongeveer 80 personen
Catering We sturen u met plezier meer informatie toe over de tarieven & mogelijkheden
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen