Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

Vaartocht Eilanden en Grachten

Tijdens deze privé rondvaart combineren we de pracht van historisch Amsterdam met de veelgeprezen nieuwe architectuur van de eilanden in het Oostelijk Havengebied. Een mooie en verrassende tocht langs het beste van twee werelden; nieuwe levendige stukken van Amsterdam worden afgewisseld met prachtige uitzichten in de oude stad.

★★★★★
Vaartocht Eilanden en Grachten
  • Vanaf €675,- excl btw of 10 personen
  • 1,5 uur varen met mooie privé boot
  • Inclusief gespecialiseerde gids
  • Start en einde omgeving CS Amsterdam
  • Prachtige privé rondvaart door historisch en nieuw Amsterdam

We vertrekken vanaf omgeving CS en varen vervolgens via het IJ naar het KNSM – en Java eiland in het Oostelijk Havengebied. In dit voormalige havengebied hebben we vanaf het water prachtig zicht op nog bestaande oude pakhuizen, de uitbundige gevels aan de grachtjes van Java eiland en de imponerende nieuwbouw op het KNSM eiland.

content/be.salonboot_bernard_bewerkt_2020.jpg

Hierna varen we naar het oude Amsterdam; via de Entrepothaven en het Oosterdok met o.a. het Scheepvaartmuseum, het Nemo en het imposante Scheepvaarthuis. Het laatste deel van route voert langs de statige grachtenpanden, pakhuizen en woonboten aan de schilderachtige Waalseilandsgracht.

Niet alleen het uitzicht, maar ook de boot is mooi, we varen namelijk met een chique historische salonboot. Er is een bar aan boord met drankjes tegen horecatarieven en er is een ruime keuze aan hapjes die u desgewenst (vooraf) kunt bijbestellen. Uw gespecialiseerde gids geeft natuurlijk uitgebreid informatie over alle bezienswaardigheden!

Details

Prijs vanaf €675,- + btw / 10 pers.
Tarief 1- 10 pers: €675, - | 10 t/m 20 pers. € 895,- | Extra deelnemers tot max 25 €18,50 p.p. | >25 pers. maatwerk offerte| Tarieven zijn excl. touristtax, excl. 9% BTW
Groepsgrootte Alleen besloten groepen
Talen Nederlands, Engels, Duits.
Vertrekplaats De vaart vertrekt en eindigt in de omgeving van CS Amsterdam. Andere vertreklocaties zijn mogelijk tegen de meerkosten.
Vertrektijd Alle dagen van de week, aanvangstijden in overleg.
Tijdsduur vanaf 1,5 uur, af en aan omgeving CS Amsterdam.
Bijzonderheden Inclusief gespecialiseerde gidsservice! Miv 2024 geldt voor vaartochten een toeslag van €2,50 vermakelijkhedenretributie per persoon.
Vaartocht Oostelijk Havengebied
★★★★★
De reacties van de deelnemers waren eensluidend; ze vonden het allemaal erg leuk. Er waren nogal wat collega's en ambtenaren in het gezelschap die eerder een excursie naar het Oostelijk Havengebied hadden gehad. Met name deze mensen reageerden op een enthousiaste manier. Zij vonden vooral de wijze waarop jullie tekst en uitleg gaven heel erg onderhoudend. Dit vind ik een groot compliment! Na de boottocht hebben we in de Haven van Texel gegeten. We hebben lekker gezeten en prima gegeten. Precies goed voor deze groep! Zelfs mijn directeur complimenteerde mij met de gemaakte keuzes! Dat maak ik niet vaak mee, dus ik denk met plezier terug aan 20 mei! Bedankt en misschien tot nog eens.......... Mw. Meinders / Woon op Maat
Architectuurvaart Oostelijk Havengebied
★★★★★
Nogmaals hartelijk dank voor de ontzettend leuke en kundige begeleiding tijdens de rondvaart gisteren! Ook de leden van de bewonerscommissies hebben een fantastische middag gehad en waren er zeer over te spreken. Gegroet, Dhr. Klooster Woningstichting Eigen Haard
een geweldige dag in Amsterdam
★★★★★
Hierbij wil ik nogmaals even zeggen dat wij gisteren met onze familie een geweldige dag in Amsterdam hebben gehad. Het weer was fantastisch ondanks de slechte voorspellingen, maar vooral de wandeling door Oud Amsterdam en de rondvaart op het schattige bootje onder geweldige leiding van onze gids Stella zijn door mijn familie als zeer prettig ervaren.Het was voor hen een verrassingsdag,maar ik heb complimentjes ontvangen over de goede organisatie.Het is dus mede dankzij jullie een geslaagde dag geworden. Mw.Niessen