Local Experts Amsterdam Local Experts Amsterdam

17e - eeuwse likeurproeverij

Sinds de gouden eeuw heeft Amsterdam eigen likeuren in alle smaken en kleuren van de regenboog. Dromerige drankjes gemaakt met citrusschillen en abrikozen, zilver-, en goudsnippers, kruidnagel en kaneel en talloze andere specerijen die de VOC ons bracht.

★★★★★
17e - eeuwse likeurproeverij

Er zijn nog een paar gedreven Amsterdammers met liefde voor hun vak, die de oude tradities in ere houden en daar zinneprikkelend over kunnen vertellen. We gaan bij ze proeven van dranken met betoverende namen als ‘Bruidstranen’, ‘Kus me snel’, ‘Heksen-elixer’ of ‘Venusolie’...

Er zijn verschillende mogelijkheden voor proeverijen, afhankelijk van uw groepsgrootte en de gewenste tijdsduur van de proeverij . Bel of email ons voor meer informatie!

Details

Tarief Vanaf €17,50 pp, exclusief 21% btw, minimaal 12 personen
Groepsgrootte minimaal 12 personen
Talen Nederlands of engels
Vertrekplaats Centrum Amsterdam
Vertrektijd In overleg
Tijdsduur ongeveer 1 uur
Bijzonderheden De maximale groepsgrootte per proeverij is ongeveer 20 personen. grotere groepen worden opgedeeld.
Weekend van 17 en 18 maart
★★★★★
Wij hebben met Rotary Herentals een weekend in Amsterdam doorgebracht georganiseerd door Local experts. Het was FANTASTISCH, deze mensen zijn SUPER, alles was tot in de puntjes geregeld, restaurants, musea, uitstapjes..... Iedereen vond dit een geweldig weekend, Local experts is voor ons DE aanrader voor Amsterdam, nogmaals hartelijk dank, E. Present Rotary Herentals
rondleiding Nederlandse eetcultuur
★★★★★
We willen jullie gaag bedanken voor de zeer leuke rondleiding. Onze gasten hebben het als zeer leuk en interessant ervaren, het was het 1e wat ze met de collega’s die niet mee konden deelden de volgende dag. Dit komt zeker door de gids, Hellen, zij heeft perfect ingespeeld op onze wensen en zo veel achtergrond over de nederlanders en onze eetcultuur kunnen geven. Een aantal van hen had Amsterdam al wel eens bezocht maar altijd meer over de geschiedenis, bouwkunst ed gehoord, juist dit “dagelijks leven” in de rondleiding werd erg gewaardeerd. Echt een tour om aan te raden om buitenlandse gasten meer inzicht in ons land en onze gewoonten te geven. Groet, E. Vos Wasa/Barilla (2016)